Ai nevoie de transport de marfa international?

Companiile mari, in special cele din domeniul industrial sau comercial au un lucru foarte important in comun: transportul. Fiind parte din Uniunea Europeana este destul de intalnita notiunea de transport de marfa international, drept pentru care  exista o multime de firme specializate care te pot ajuta in aceasta privinta. Problema este atunci cand vrei sa alegi una dintre ele.

Pe langa vesnicul criteriu romanesc: pretul, mai exista insa si alte criterii la fel de importante. Capacitatea si recomandarile firmei respective sunt demne de luat in seama. Degeaba exista firme care fac transport de marfa international dar care sunt specializate pe transporturi industriale, in timp ce tu ai nevoie de transport de marfuri comerciale. La fel cum este posibil ca firma aleasa de tine sa fie ieftina dar care sa aiba foarte multi fosti clienti nemultumiti.

Asa ca degeaba alegi firma ieftina care in final te va lasa dezamagit si cu marfa deteriorata. Romanii trebuie sa invete ca adevarat calitate se plateste, asa ca important sa alegeti o firma care sa garanteze integritatea marfii tale, pentru pretul corect. Atentie, pretul corect, nu acceptati preturile exagerate pe motiv ca va garanta cine stie ce aspect pe care il veti gasi garantat si la firmele mai ieftine.

In functie de natura marfii tale si de destinatie, va trebui sa alegi firma potrivita. Daca ai nevoie de un transport de marfa international care consta in masini sau utilaje, alege o firma de transport care sa aiba in dotare tiruri destul de mari pentru necesitatile tale. Intereseaza-te si compara inainte sa alegi o firma, pentru ca doar asa vei putea alege firma potrivita pentru tine.

Daca dimpotriva ai nevoie de viteza, pentru ca marfa ta nu este fragila, la fel, trebuie sa alegi firma care sa aiba masinile si soferii potriviti. Pentru a face acest lucru iti trebuie, bineinteles documentare; ceea ce te si indemn sa faci inainte sa inchei vreo intelegere cu vreuna dintre ele. 

Despre noi
Active Time Speed este o casă de expediţie specializată în transporturi interne şi internationale de mărfuri generale, agabaritice, sau marfuri speciale, cu rapiditate maximă, la un nivel calitativ superior.
Contact

ACTIVE TIME SPEED SRL
str. Armoniei, nr. 27, Timişoara, jud. Timiş

Telefon
0744.344.377
0744.344.414
0745.066.966
Email
contact@atimespeed.com
office@atimespeed.com
atimespeed@yahoo.com

Program lucru:
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
Sâmbătă-Duminică: ÎNCHIS

(NU oferim contracte la bus-uri şi nici nu angajăm şoferi!)