La ce sa fii atent atunci cand ai nevoie de transport marfa

Economia zilelor noastre nu are speranta fara forme de transport marfa eficiente si rapide. In functie de tipul de transport, putem presupune ce fel de marfuri sunt transportate, dar, in ultimul timp, transportul rutier s-a dezvoltat atat de mult, incat acum putem transporta chiar si avioane de mici dimensiuni. Desigur, nu neaparat pe strazile tarii noastre, pentru ca mai sunt inca zone in care infrastructura lasa de dorit, insa trebuie sa recunoastem ca am fi mai nefericiti daca transportul rutier nu ar exista pentru a transporta marfa.

Daca si afacerea ta depinde de eficienta transportului de marfa, atunci trebuie sa ai in minte cateva criterii importante, atunci cand alegi firma de transport marfa cu care vrei sa colaborezi.

In primul rand trebuie sa stii ce fel de camion iti trebuie pentru marfa ta. Daca ai marfa perisabila sau sensibila la caldura, atunci iti trebuie un camion cu spatiu frigorific. Daca marfa ta este fragila, atunci trebuie sa te asiguri ca exista personalul potrivit care sa aiba grija ca marfa ta sa ajunga intreaga la destinatie.

Apoi, pretul nu este nici el un criteriu de neglijat, din moment ce vei plati bani buni pentru ca marfa ta sa ajunga acolo unde este necesar. Desi transportul se tarifeaza la kilometru, daca devii client fidel, exista firme care iti fac discount, pentru un contract de lunga durata, sau iti ofera diferite beneficii pe care merita sa le iei in seama. Cu alte cuvinte, nu te arunca in bratele primei firme de transport, mai cerceteaza putin terenul si vei gasi exact firma de transport marfa care iti trebuie, in functie de bugetul si preferintele tale.

In ultimul rand, un criteriu la fel de important este experienta soferilor firmei respective. Desigur, exista si soferi foarte tineri, cu experienta putina care sunt la fel de buni si de calificati ca si soferii cu experienta, si asta ramane la latitudinea ta, insa macar pentru inceput, poate ar fi mai bine sa incredintezi marfa ta unor soferi mai experimentati.

Tine seama de criteriile aceastea pe viitor si marfa ta va fi in siguranta cu firma potrivita.

 

Despre noi
Active Time Speed este o casă de expediţie specializată în transporturi interne şi internationale de mărfuri generale, agabaritice, sau marfuri speciale, cu rapiditate maximă, la un nivel calitativ superior.
Contact

ACTIVE TIME SPEED SRL
str. Armoniei, nr. 27, Timişoara, jud. Timiş

Telefon
0744.344.377
0744.344.414
0745.066.966
Email
contact@atimespeed.com
office@atimespeed.com
atimespeed@yahoo.com

Program lucru:
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
Sâmbătă-Duminică: ÎNCHIS

(NU oferim contracte la bus-uri şi nici nu angajăm şoferi!)